Στην Πάτρα βρίσκεται Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός του κόμματος Απόστολος Γκλέτσος.

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 4 Σεπτέμβριος, 2016 - 15:15
Διήμερο επαφών με στελέχη του κόμματος και με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, θα έχει ο αρχηγός της «Τελείας», Απόστολος Γκλέτσος, κατά την παραμονή του στην Αχαΐα, την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.
Ο αρχηγός, έχει την ευκαιρία από το πρωί της Κυριακής να συναντηθεί διαδοχικά, με στελέχη και υποψήφιους βουλευτές της «Τελείας» στο νομό Αχαΐας, ενώ το βράδυ θα παρακαθήσει σε συνεστίαση που διοργανώνουν φίλοι του κόμματος από την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.  
 
Τη Δευτέρα, θα συναντηθεί διαδοχικά, με τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Πρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) κ. Κυριάκο Κορτέση, την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κα Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα. 
Θα συζητήσει θέματα που άπτονται της ανάπτυξης της περιοχής και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός Αχαΐας.
Νωρίτερα, στις 11 το πρωί της Δευτέρας, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ, προς τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της περιοχής. 
Το βράδυ της Δευτέρας, έχει προσκληθεί και θα εμφανιστεί ζωντανά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων περιφερειακών καναλιών στην Πάτρα, αναφερόμενος στα κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και παραθέτοντας τις προτάσεις της «Τελείας» για το μέλλον της χώρας.
Share: