Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 17 Μάρτιος, 2016 - 15:15

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος , Αρχηγός του Κόμματος «Τελεία» και Δήμαρχος Στυλίδας, ανακοίνωσε ως Υπεύθυνο  και Εκπρόσωπο Τύπου τον κ. Σταύρο Μακαρίου από τη  Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης  που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλκίδας, την Πέμπτη 17/3/2016 .

 Ο κ. Γκλέτσος, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Κόμματος κ.Γεώργιο Τάσιο, παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον κ. Μακαρίου ενώ αναφέρθηκε στην ενεργό πολιτική δράση του στο Νομό Εύβοιας και την πολυετή γνωριμία που τους συνδέει.

Ο Σταύρος Μακαρίου, είναι πιλότος ελικοπτέρων, Αξιωματικός ε.α. της Αεροπορίας Στρατού με παράλληλες σπουδές στη Δημοσιογραφία και την Επικοινωνία ενώ έχει θητεύσει στο γραφείο τύπου του Κλάδου Ολυμπιακών Αγώνων του Γ.Ε.ΕΘ.Α. ως επικεφαλής της επικοινωνιακής στρατηγικής καθώς και γραμματέας στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υ.ΕΘ.Α..

Επίσης, διετέλεσε στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου , σε θέματα αθλητισμού , είναι αρθρογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Με τον ορισμό Εκπροσώπου Τύπου εγκαινιάζεται για την «Τελεία» μία νέα εποχή επαφής και επικοινωνίας με τον Ελληνικό λαό και τα Μ.Μ.Ε ενώ το Κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου συνεχίζει να αρθρώνει έντιμο, ορθό και ειλικρινή πολιτικό λόγο.

Η «Τελεία» θα βάλει τελεία στη διαφθορά, τη διαπλοκή και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος ενώ θα συνεχίσει να ασχολείται με την Ελλάδα και τον Έλληνα που βρίσκεται στο περιθώριο και βιώνει τη φτώχεια και την οικονομική κρίση.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ 

Share: 
Φωτογραφίες: